Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Und die Vögelein


Jag hör något, därute,
som är knappt hörbart,
och bara ett par sekunder;

kanske en kvinna som ropar,
kanske en grind som gnisslar,

eller en sjuk fågel,

nästan ingenting,
men orsaken till denna iakttagelse

Och hela universum är obegripligt stort
omkring denna notering,
i alla riktningar,

och oerhört litet
inne i denna observation
som svävar över djupet
inne i sig själv

Und ”die Vögelein schweigen im Walde”




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-05-24 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP