Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


************* UNIK *************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-05-26 13:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och uppmuntrande skrivet.
2021-05-28

  ULJO
Alla är vi unika
2021-05-26

  Sparvögat VIP
Vår unika själ, gillar orden mycket...
2021-05-26

  Kajan VIP
Gillar; ingen dissonans här : )
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria