Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplöst torg

Över torget
faller regnet

En poetisk bild
av människor
under paraplyer
som skyndar
mellan vattenpölar

Lite kylslaget
för att vara vår ännu

Vemodet söker
sitt sprängfyllda uttryck

Fyller mobilen med ord
som vått i vått
Akvarellistiskt
och annat melankoliskt

Alltmedan tavlan målar sig själv
för att sedan genast urvattnas
och upplösas i regnet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-26 14:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, det kan det INTE.
2021-05-26

  Kungskobran VIP
Ett vårregn kan också kännas friskt och skönt.
Fint fångat av dig
2021-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Värdelös vår.
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP