Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man inte längre kan glädjas tillsammans.


dement tanka

 

för första gången

är nyheten omöjliggjord

inget firande

 

du vet varken vem jag är

eller varför jag flyttar

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av catharina.jerbo VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-27 20:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så sorgligt
2021-06-05

  Yrre VIP
berör massor!
2021-05-28

  Linil VIP
Känns igen. Fint beskrivet.
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP