Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 augusti 2020


Min kontinent
din kontinent
svärmas av
mörka horder

Danar sina torn
sin vämjelse
sin förkunnelse
din subjektion

Vår vrede
fältslaget väckt
civilisationernas kamp
alea iacta est




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-05-28 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig