Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot horisont och hav..



Solen mellan träden
över verandan

Ingen riktig kvällsvärme än

För trötta för promenaden
till sjön ikväll

Vissa saker kan få vänta

Det viktiga är inte alltid
det vi tror ska göras

Viktigare är att ta tillvara
värmen och ljuset

Ännu en stund

Innan solen sjunker
bakom trädgränsen

Mot horisont och hav





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-29 20:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så är det , man måste ta vara på det sköna och vackra
2021-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Ett underbart perspektiv.
2021-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP