Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse


Öppna minnesluckan

Påminn mig sedan
om sådant som hänt

En gång när jag blir
gammal och grå
och får allt svårare
att förstå

Låt det aldrig bara
blekna och försvinna

Som om det bara varit
ett tidsfördriv

Nej hjälp mig
då att minnas

Det som var mitt liv




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-30 10:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja man kan ju alltid hoppas
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP