Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygplatsen







Någon har i panik stannat upp och med sin vilja fått rulltrappan att stanna - flygplanen fortsätter gå - det är eko ett eko som suger ut all betydelse ur människor. Kvar är skyltdockor dom står poserande med ett ansiktsuttryck av marknadsförd lycka. Men vad dom än säger så har jag lika långt till stjärnorna som stjärnorna har till mig.




Fri vers av Knark VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-30 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP