Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv


En gång tillbliven
Nu i varandets sköte

Likt allt levande




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-31 09:21



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Känslan av att vila finns här.
2021-06-01

  AiA Maria den fria

Varande
rymmer
Allt


Tack!
2021-06-01

  Kungskobran VIP
Varandet var en gång
det är livets sång
2021-05-31

  Larz Gustafsson VIP
En del är ämnade till pennalister, och har tydligen blivit det.
2021-05-31

  Staffan Nilsson

Ja, att bli till liv räcker inte - vi måste bli det vi är ämnade.

2021-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets uppkomst.
2021-05-31

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=BKtrWU4zaaI

2021-05-31

  Öknens Ros VIP
Fin haiku om alltings liv.
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP