Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*trassklar' är förstås en korsning mellan ord som 'trasslar' och 'traskar', kunde inte bestämma mig för vilket, just där i stunden, igår. Blomstermåla är ännu idag en plats bebodd till stor del av infödingar. Men Boråsbor sägs tolereras.


Dagens underbara Rick 20211 06 01





Om en konstnär rider in fålar
då hon ej som blomstermålar
kan det hända att stundom remtyg
trassklar och ställer till sattyg
så att främlingar kärligt samman strålar




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-06-01 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP