Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jordens hjältar


I varje hörn av liv
Av okänt, osmyckat liv
Finns det människor
som fortsätter

Mot allt de vet
Mot allt de lärt sig
För ingenting

Det är jordens hjältar jag talar om




Fri vers av max andreewitch
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-02 11:14



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tycker om hur Du tänder ett ljus för den okände.
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch