Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klubban dömer

Träklubban har fallit

Slagit hårt i det tunga bordet

Beslutet är taget

Domen utdelad på gott och ont 

 

Kanske ger den en känsla av eufori 

Kanske lämnar den en bitter eftersmak 

 

Vad som verkligen skett

Och vem som har rätt eller fel 

Är ibland svårt att reda ut

 

Bli dömd eller friad

Det är det som är frågan

Utfallet står nedskrivet på ett papper

På vilken sida av lagen står du

 

Klubbans fall avgör utgången

Bevisen talar sitt tydliga språk 

I livets domstol är vi alla dömda

Till ett liv som slutar med döden 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-08 06:56



Bookmark and Share


  Susen VIP
Stark text där utfallet känns mörkt och dömande. Hoppas på upprättelse!
2021-06-08

  ULJO
Juridiken är krånglig och många gånger orättfärdig.
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP