Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost


En gång flöt den i land

Vi var där
Redo att ta oss an

Du höll i flaskan
medan jag sökte tyda
innehållet

Det minns jag nu

Att söka se orden
i det utrunna bläcket
var en omöjlighet

Kändes ändå som
en seger

Utan att någon blivit
klokare

Stod vi sida vid sida
den gången

Och såg flaskposten
guppa allt längre och längre
ut igen

Längs solgatan i viken
mot en annan strand






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-04 08:52



Bookmark and Share


  ULJO
Flaskpost en fin företeelse att knyta vänskap. Fint tema på denna dikt.
2021-06-04

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om flaskpost som gav bestående minnen.
2021-06-04

  Kajan VIP
Gillar, helt enkelt; från början till de fina slutraderna.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP