Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grundskolakolonivän idag pålitliga människor (Putin)


Grundskolakolonivän idag pålitliga människor (Putin)

 

Granskningen av två artiklar är som att sätta mitt hår på papiljotter, sociala medier och Sverige att prata öppet om sina jäveler till klaner som förbereder sina barn för att bli kungar på plattformen som ett barnspel. En liten vänlig kyss för exemplet och hur Putin rengör sin Ryssland av negativa element.

Klanerna flyttar fram sina positioner (msn.com)

Lagen som tillåter Putin att utesluta sina motståndare i val, officiellt utfärdad Publiceringsdatum: 04-06-2021 14:03 Rysslands president Vladimir Putin antog på fredag ??en lag som förbjuder medarbetare från organisationer som beskrivs som "extremistiska" från att delta i val, en åtgärd som fördömts av oppositionen som ser det som ett sätt att neutralisera dem. Lagen, som tidigare antogs i maj av statsduman (underhuset) och på onsdagen av federationsrådet (överhuset), utfärdades på fredag ??av president Vladimir Putin, enligt dokumentet som publicerades på den officiella internetportalen för juridisk information, citerat av Agerpres. Texten anses av de flesta Kreml-kritiker riktade mot anhängare av den fängslade motståndaren Aleksei Navalny, efter att åklagare uppmanat rättsväsendet att kalla sina organisationer "extremistiska", liksom vissa ultranationalistiska och religiösa grupper. Åklagaren hävdar att Navalnys rörelse försöker "destabilisera den sociala situationen" i Ryssland "under sken av liberala slagord." Konsekvenserna av detta förfarande lämnar liten tvekan: nätverket av motståndarens regionala kontor har redan klassificerats som "extremistiska" av finansövervakningstjänsterna. Hård kritik från oppositionen Enligt oppositionen försöker regeringen "rensa upp" den politiska scenen för "oönskade" inför valet i september, medan Kreml-partiet, Förenade Ryssland, minskar i opinionsundersökningar, bland ekonomisk stagnation och många korruptionsskandaler. Flera kritiker av rysk makt har varit inriktade på sökningar de senaste dagarna, inklusive Andrei Pivovarov, som ledde organisationen Open Russia, i samband med den förvisade oligarken Mikhail Khodorkovsky. Pivovarov häktades i förvar i två månader.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-05 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP