Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din saknad



 

Skymtar i din blick

en glimt

av saknad

ett minimum av evighet

 

Anar en nyans

i din säkra röst

av saknad

en decibel av hundra andra

 

Förnimmer att du nuddar

din arm mot min

av saknad

fjäderlätt med stark beröring

 

 

 

 




Fri vers av steffe struts
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-07-24 21:12



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Kärleksfullt!!
2006-09-14

    NoMi F
Så vackert poetiskt
kärleksfullt
Fin läsning i morgonstund
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts