Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greta och Gitanjali

Läste om den femtonåriga tjejen Gitanjali Rao i DN söndag som blev vald till årets barn i världen av tidskriften Time. Henne och liknande ungdomar tror jag på, de har framtid och optimism, uppfinningsrikedom,kreativitet och är vårt hopp för klimatförändringar till skillnad från Greta med sin nedstängning av samhället och skräck scenarier som bara kommer skapa misär arbetslöshet , ökande fattigdom och klimatångest.
Undergångsprofeterna betackar jag mig för, de har alltid haft fel.




Prosa av Kungskobran VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-05 19:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En vacker dag upptäcker man
Att även Greta regnat bort. ..


2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP