Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige

I Sverige vill jag bo
där finner jag ro
ingenting i hela världen
är som den svenska härden
Där vill jag bida min tid
och dö i lugn och frid




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-06 07:48



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Sverige vårt fantastiska land
2021-06-07

  ULJO
Ett fantastiskt land. Vårt land.
2021-06-06

    Lena Staaf VIP
Ett underbart vackert land som vi fått den stora nåden att födas och verka i. Lite väl tillknäppta och egoistiska människor, bara! Men sånt borde ju gå att ändra på.
2021-06-06

  Öknens Ros VIP
Fint om landet Sverige.
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP