Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart åker hönor främst på semester? Till Port-u-gal. (Skratta inte, det är allvarligt med semester, särskilt för de som bara kan drömma om eländet.)


Några små fragment - korta texter




Blygssam het och ödmjuk het
vi ej alla skola hava.

(Parafraserar en väns yttring här)

-

Box-ar-uppror-et med beautyboxen
vill inte längre
tjäna flera damer.

(Uttalas Båxar)

-

Mera 'snusk' i någon busk?

-

Din hobby bör ej vara ditt yrke.
Det bör vara två diametralt olika saker.
Det ena behöver så väl paus, från det andra.

-

Semi Ester

Livet är tragik
som är en del av livet.

Som i sig är teater.

Som i sig är en del av livet.

Som är den del av livet,
som är en del av allt liv.

Som skratt och gråt.

Som ju är en del av livet.

-

Ett piano

Saknar pianot en sträng?
Bara så kan
ett trasigt piano vara just trasigt

om det är trasigt
just på det viset
det gärna är trasigt på.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-07 12:40



Bookmark and Share


  Irene Backström
Pianot saknar en Sträng och
Sträng saknar sin Plånbok
den saknar sitt gummiband

och jag saknar en Kanelbulle
2022-09-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP