Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Blixtnedslag. Av S.A.I. Steve Lando 2021-06-08.


Kommentar på en text (2164) rimmat på vers




Ett slag sällan ensamt kom
där verk i elektriskt som

strömmar kropp genom tro
från en hatt o ned till sko

lyser natt upp ser dagen först
där springer någon efter törst

ett barn syns ej i sena natten
men kranen droppar efter vatten

stundom mörker i färgen där
någon kommer o någon bär




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-08 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP