Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftningar

Vårens vindar
Sommarhetta
Höstlöv glöder
Vintermörker

Året om
Och om igen




Fri vers av Fijona
Läst 353 gånger
Publicerad 2004-10-26 13:29



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härligt vemod i denna kortis
2004-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fijona