Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap är vänskap.

kärlek till sina barn.
är en kärlek
kärleken till alla kära är en kärlek
kärleken till en man
är längtan längtan.
tänker på han ofta,
undrar du varför.
upptäck dig själv.
du har mycket att ge,
.du tror inte du har nåt att ge
du tycker du är för gammal.
.vet du inte kärleken är blind.
du se inte i vad andra se i dig.
vakna upp du har ett liv ta chansen
till lycka dina sista år i livet .
mina tankar nu. kärleken har ingen ålder.
den kan drabba vem som helst.
skrev nu av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-16 13:55



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Wow! Det var som om den här texten var skriven direkt till mig, precis just nu. Tack!
2021-06-16
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP