Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bo Bjelvehammar ins pir era de... Avstavningens lust och konst är ännu som i sin linda, sbråket kan hela tiden ut veckla sig och snart nog är det där för bjudet att nysa för då kan någon känna sig kränkt av det och anmäla brott...


Några ord av just egna sinnen






Det är nog
därför det finns
diktare och filosofer,

de kan inte
bestämma sig för
om de är

det enda eller
det mera andra.
Det finns människor

som talar om
film, regn, gråt
samt själva tårfilmen,

kanske är där
att se en
slags kombi nation...

regn på fönster
ser ut som
naturen själv visar

tårars väg ner
åt och på
väg de är




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-06-17 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP