Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst eko

Tystnaden bor i ekot

Precis när tonerna

Har ebbat ut

 

Ett kort ögonblick 

Av stillhet

Där bara dina egna

Andetag och hjärtslag finns

 

Så stanna en stund

I känslan av frid och ro

Ta en stund att känna

Att här kan du bara vara




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-24 06:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vad bra,vad bra, vad bra!
Att bara vara,vara,vara. ..
;)
2021-06-24

  ULJO
Ibland kan tystnaden vara helt underbar
2021-06-24

  Susen VIP
Tystnaden kan var skön att vara i. Fint skrivet.
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP