Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när många politiska partier flörtar, kompromiss och Kohandel observeras för deras eget intresse är inte längre en kvalifikation i folkets intresse, utan för deras eget "jag", så folkets röst borde vara högre och stoppa alla dessa stereotyper.


Morgonsammanfattning.

Korgonsammanfattning

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9Oy9r9/hvb-hemmet-tog-ut-sto

Svenska barn utnyttjades till den sista bloddroppen i kroppen samt bärande fonden.22 000 Skr /nattis. ståendet.

*

 

En brittisk förstörare har passerat gränsen.

Drottningens flotta låtsas vara döv och dum och inte vill erkänna det, först sa han att det var en teknisk defekt, så det betyder att planerna är småaktiga och vi bör förvänta oss allvarliga saker utan att ge honom trovärdighet till och Vi förbereder oss. Detta är typisk viktoriansk engelsk taktik en riktig krigstaktik. Enligt dem gick förstöraren in på ryssterritorium kl. 11:52. Den första varningsbranden inträffade kl. 12:06 och följdes av en andra kl. 12:08. Bomberna släpptes senare. Ryssarna sa att fartyget drevs ut: "Som ett resultat av gemensamma åtgärder från Svarta havsflottan och den ryska federala säkerhetstjänstens gränstjänst lämnade HMS De fender Rysslands territorialvatten 12.23." Å andra sidan förnekade britterna informationen. Storbritanniens försvarsminister har sagt att det engelska fartyget inte var målet för ryska attacker och vi erkänner inte påståendet.

*

Nooshi Dadgostar ökar förtroendet i regeringskrisen (expressen.se) 

Vad jag skulle vara glad att se att Nooshi väljs enhälligt som statsminister utan ett prestigefullt val endast medials folks vilja. På Internet med digital signatur.

Hon är gryningens goda fe, från idag till imorgon och sedan framför den exakta mamman visades för oss den moder Svea mamman till alla sett och det osynliga. en V orolig panna på vilken tronens ädelstenar syns, som inte behöver den falska diamantkronan från kunglig domstol.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2021-06-24 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP