Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvel av ord






Jag föll i dröm eller i verklighet det spelar ingen roll jag landade i ögat av en virvel av ord; helt tyst och fridfullt som om jag var i närvaron av frälsaren själv; och jag skulle likt hackern finna meningarna som skulle skölja som en flod över universum och fly undan utan signatur och vila mellan tid och rum.




Fri vers av Knark VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-06-24 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP