Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rimmad, trimmad, strimmad, immad, mad, dam rim, simma, imsa, vimsa, dimma, mas, sam, dam...


S t rimmad vers





Liksom en över levnads konstnär
säker med sig minnen ur livet bär
kanske kommer det plötsligt en dag
bär med sig kärlek av något slag
förälskelse kan vara just bara så där




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-06-26 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP