Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla människor har åtminstone det gemensamt att de sinsemellan är högst olika.


En tanke om livet





En natt jag badade i havet
det var nyckeln och själva navet

där pulsen hastigt nog slog
i rädslans stund jag log

det var som om livets krav
hyste för mig och i trav

det kunde vinst o förlust vara
där kunde skräcken fara

jag var plötslig fri och glad
se det var ett riktigt bad




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-26 14:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
en suggestiv dikt.
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP