Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort natt

Timmen är sen eller tidig

Beroende på vem du är 

Skymningen och gryningen 

Har nyss bytt plats

Träden vajar i den svaga vinden 

En enstaka fågel som störts i sin sömn

Sjunger en kort klagosång

Innan tystnaden åter lägger sig 

Juninatten är ljus och kort

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-28 06:59



Bookmark and Share


  ULJO
Det är nu det vänder
2021-06-28

  Susen VIP
Ett ljus i dina ord förmedlar du precis som juni är
2021-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tiden som uppfattas olika beroende på vem vi är.
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP