Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är vid utdelningen av kakan (Sverige) och även jag lyssnade inte i hemlighet FRÅN, jag har en känsla av inlösen som vid den hemliga middagen av Leonardo DA Vinci.


Alla partier borde rösta om igen!

 

  

i kvinnans ekvation när du talar mitt i Stockholm med bokstäver, kvinna C, vill inte samarbeta med kvinna V, för Danmark är hennes vitamin "C" och syresätter henne.

              kvinna L vill ha rätt anslutning endast om det finns intressen för dem till höger. men för första gången sa han att hon inte ville att Löfven skulle kapitulera, vacker kvinna med vacker hud på näsan, sa jag.

Kvinna V är vänlig men kanske inte för andra gång med väninnorna nu börjar hon inse att det handlar om bedrägerier av Sveriges mark som sådan och problemet är inte bara marknadshyrorna det handlar om territoriet och fri lejd till dem som har köpt Läge i Sverige. som suger på bekostnad av välståndbefolkningen.

 

Alla partier borde rösta om igen!

 

Men nu har vi ett problem, stödkvoterna biståndandelarna investerare är desamma som de som fastställts av vilda politiker och de har vetorätt. mutor börjar lukta vi kallar polisen svek och 40 klaner

 

Hjälpkakan Skånesspete i samband med Danmark tillhandahåller inte kapital och resten av upptinings- och skattearkiven i Stockholm.

 

På måndagen kl. 22 59 minuter vet vi vad Mr. Stefan Löfven statsminister har förberett för oss.

Jag darrar av rädsla för att i den exakta timmen på midsommarnattens ”brott” stannade strömmen i en timme och att det finns en signal på området;

Bonus:(50% RABATT) Läkande Ingefärsolja – Enbart De Bästa (enbartde-basta.com)




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-27 18:53



Bookmark and Share


  Koloristen
Återigen detta odugliga, dummokratiska käbbel och kaos. Dags för en stark ledare, republik och ståndsriksdag!
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP