Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harpa






Det spelar ingen roll vem av oss som dog, våra ansikten var speglar och vår själ mimosa. Om du dör dör jag. Finstämt instrument - en harpa seglar med sina toner som vågor i ett hav inombords. Får allt att ge mening, sammansvurit de vi aldrig kan förklara. Men känner starkare än kyla och eld.




Fri vers av Knark VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-06-29 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP