Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Envar är mest som 'trygg' och därför som 'borta' i sin egen värld av drömmar. Det som är mest irriterande för Tomas, är att Lenah är så olik honom själv som någon bara kan bli. Han har sin egen vilja och hon har förstås sin


Det förstår väl jag att du vill kramas i pyjamas




Det förstår väl jag att du vill kramas
i din älskades armar och pyjamas
du vill vara eller bara som leka
med Thomas eller bara där Viveka




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-12-16 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP