Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Junifundrabetraktelsebagatell. Av Fale Bure. (Texten har legat till sig i utkast sedan föregående år)


Kommentar på en text (2365) text i fem rader






Någon har sagt det som så
det som går har väg att gå
bara skratta åt elände någon
spela med och le i rågång
tids nog vilan även tiden få




Bunden vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP