Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas land

Drömmar lätta som fjädrar 

Drömmar tunga som bly

Drömmar fulla av glädje och värme 

Drömmar tunga av saknad och sorg 

 

I drömlandet finns de alla

Fyller våra nätter med fragment 

Av det vi varit med om under dagen 

Tar oss med till dem vi saknar

 

I drömlandet kan allt och inget ske

Fyller dina nätter med drömmar 

Låter dig följ med på en resa 

En resa i drömmarnas förlorade land




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-02 06:53



Bookmark and Share


  Susen VIP
I drömmen kan allt hända, fint fångat
2021-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Nätternas drömmar speglar det vi tänkt och känt på dagarna.
2021-07-02

  Lottie Ålhed VIP
Talande beskrivning av drömmars värld
2021-07-02

  ULJO
Bästa resorna sker i drömmarnas land
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP