Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framtiden

Mitt enda hopp inför framtiden,

är att den inte varar alltför länge…




Fri vers av max andreewitch
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-03 12:16



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En annorlunda text. Den vädjar till tanken. Fint,
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch