Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även du min Brutus


Jag hade det på känn
men ville inte tro så om dig.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-04 01:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stort innehåll uttryckt med få ord.
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP