Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånge






Jag var en fånge med ett oerhört ansvar, bakom mig i ledet stod dom som kommit för nära sanningen. De har skingrats ut i glömska och blivit månens lie. Vilsen på en trång yta en andandes rymd. Började vi tro och tillbe gudar. För att straffa varandra - som om vi någonsin hade ett val att födas.




Fri vers av Knark VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-04 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP