Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Brandklipparen



Är som en arbetshäst spänd för plogen
vandrar i fårorna tills solen går ner
inget annat än målet jag ser
varken piska eller töm behöver
andra lockas av morötter som klöver
det enda drivkraften är motivation
får därtill en hälsosam motion
Mina vänner gillar pållar med mina andetag
vilket göder sinnet med välbehag
men tanken som värmer bäst
att du också mår bra älskade uggla<3

anm.
förundrad över vilken skrivarglöd
många uppbådar
ibland undrar jag vad det förebådar?
tilltron är låg idag
oheliga klick läser därför vilar inte blicken
så tungt på läsarsidan längre
dessutom har Peter Parkers sidor länge lånats
därmed har syftet vansläktats




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-07-06 17:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
huja
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP