Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Till mina fyra döttrar)


Till mina döttrar- Håll min hand

Håll min hand
- genom stormens öga i svarta natten
i havets ingenmansland

Du leder mig
- förbi mörkret
i månskenets skugga
min vita lilja första stjärndotter

Du ger mig kraft
- då jag behöver det
min Nea Sjöjungfru Annadotter

Stå vid min sida
-på främmande strand
i Kung Aborres land

Låt mig bära dig
- i dina svaga stunder
Havets prinsessa Aurora
Framtidens under

Låt mig leda dig
- genom nattens skuggor
Min visa dotter Fialotta Långstrump
Låt mig älska dig

På livets slingrande stig
Tillsammans ger vi styrka
Bär varandra mot nya mål
Nära men så långt borta
Lev och njut galet i försiktighet
Långstrump i våra hjärtan
Fötterna på kudden

Min storslagna lysande lilja
min sagolika fantastiska nea
min klarsynta kloka havsprinsessa
och min fantasifulla magnifika fia

Så visa, inspirerande och helt underbara
Lever i verklighetens fantasi
Älskade i evighet






Fri vers av Anna Elisabet
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-07-07 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elisabet
Anna Elisabet