Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


All glädje


varje droppe sol i våra händer
blir kittet mellan stenar
som får traumatiserad att må bra
trots slagen de får av dörrbladet
dropparna blir hoppet att det ännu finns
människor som bryr sig
och inte ständigt klandra
de kantstöttas mödosamma steg
drick sol fastän molnen är grå
så breder friden ut sin lysande matta
det blir hoppet om en ny vår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-07-08 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP