Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt regn gråt

Snälla regn gråt

Gråt stora tunga droppar

Gråt för alla växter i diken och rabatter

De tynar bort och vissnar ner

Gråt för alla törstande själar

Som behöver någonstans att svalka sig

Snälla regn gråt

Tills luften åter är fylld av svalt syre




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-08 06:59



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint om regnets nödvändighet
2021-07-08

  Nanna X
Vilken fin regnbön! Och regn känns sannerligen just som befriande gråt, gör det lättare att andas efteråt. Här har regnat ordentligt ett par dagar, det var välbehövligt. Idag skiner solen igen.
2021-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP