Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnkonventionen - Sluta straffa barnen 1

När föräldern inte betalar omsorgsplatsen

förlorar barnet sin plats på dagis.

Ge föräldern stöd i att ta sitt ansvar

så att barnet får behålla sin möjlighet

För inte ska väl barnet straffas  

för omsorgssvikt hos föräldern?

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-20 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP