Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är egentligen gammal, skrew den efter att ha lagt handskarna på hyllan. Även yrkesmördare måste ju vilan få vara värd. Själv har hag bara tagit av daga en handfull yrken, men de stod helt enkelt i vägen för utväxlingen.


Sex på rim (4)




Just en sådan så Elsa blev häpen
stönande i repen knappt näpen

andades ut luften sin kär
som andtruten av resan där

boxhandskar lagda sedan på hyllan
gräset på marken känns mera mjuk(d)* än myllan...




(*I syd såväl som i Danmark förvandlas gärna t till d,
k till g och andra hårda bokstäver till 'dansks kalle'...)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-25 12:54



Bookmark and Share


  Koloristen
JA! Och bra foto.
2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP