Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet



Mitt universum
har hamnat i kaos
Inget stämmer längre
Jag har svårt att förstå
alla negativa händelser
som påverkar mig
Livets dimensioner
har krympt
Allt har blivit så fel
i vår tid
Utvecklingen
motas av krafter
vi inte rår på
Var är vi på väg




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-07-18 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP