Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET SKADAR ALLVARLIGT

Mycket tyder alltså på att allt jag gör är meningslöst…?
Mannen mumlade detta tyst och slog ilsket ihop boken. Allt denna bok gav upphov till gjorde honom stel och arg inombords. Han tog en cigarett och tände den, nikotinet stillade ångesten.
Han rev av varningstexten ifrån cigarettpaketet och satte över boken han nu hatade:

LIVET SKADAR ALLVARLIGT DIG SJÄLV OCH DIN VILJA TILL ATT LEVA DET




Övriga genrer av max andreewitch
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-18 22:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla är vi krockskadade. Sådana skador uppstår i kollisionen med antagonister.
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch