Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenlik


Tidvatten som stiger

Sköljer skam över steniga stränder

Bär med sig det som växer på botten

Upp till ytan

En förutsägelse

Doften av föruttnelse

Som inte är behaglig, men den får mig att minnas salta vatten.

Det finns låsta kistor

Och gamla benknotor

Som vittnar om hemligheter

Man bör ta med sig i graven




Fri vers av Vindelälva
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-22 20:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärket som en smäck där sitter, bäst en här läser vart glitter, som ett mäktigt flöde i fall, likt skogsbesök bland bok o tall, en där som skogsduva bar väl gitter...?
2021-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva