Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solrosornas äng

Ett hav fullt av solrosor

Som lyser ikapp med solen

Andas frihet och hopp

 

De följer solens gång 

Längs himlavalvet

Ett hav fullt av rosor

Som lyser i klaraste gult




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-28 08:24



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fina bilder ger din ord om solrosor
2021-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till solrosen som pryder sin plats varhelst den växer.
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP