Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet



Själens rum
är fyllt
av kärlek
till dig
En innerlig önskan
att bli förstådd
i mina tafatta
försök
att förstå
dig
utan
att bli avisad




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-07-25 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP