Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten skrevs från början som kritik på en text, men jag tvekade först hur att lägga den, som för att det var natt. Sover gör den för nu. Kan ha varit Aral, får väl kolla upp var det ligger någonstans på klotet. Det var korrekt.


Gårdagens rick 2021 07 25





I norra Asien det låg en sjö
för stor var väl den för att dö
men minskade gjorde den för varje år
till odlingar kring den gick var 'tår'
nu liten den är som för att ta adjö...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-06-02 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP