Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vettlös

Vett och etikett
det är inte alltid så lätt
att veta, vad är rätt?




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-26 16:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den enes vett den
Andres ovett?
;)

2021-07-27

    Lena Staaf VIP
Uppfostran betyder det mesta för hur man beter sig. Etiketten ser olika ut och beror på de många osynliga trådar i den samhällsklass där man lever.
2021-07-27

  Öknens Ros VIP
Att veta rätt etikett och vett är inte lätt.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP