Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT KÖNSDILEMMA


KVINNOSAK

Oskapad var friheten.

trotset
saknaden förblev kvinna
frågar mollusker efter ömhet

Näringslösningens moderkaka
Brustna illusioner
Vem var min klonade partner

Framtidshoppet skräddarsytt.

gåvan livet
börjades allt som prejudikat
för de enkönade sagoberättande

Bosse 270721




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-07-27 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten